0 Kč / 0ks

Zajímavosti o lidském spánku

Víte, co se děje když spíte? Fakt číslo 5 vás možná překvapí!

I když v dnešní hektické době má hodně lidí problém načasovat si spánek v dostatečně dlouhé délce, tělo se oklamat nedá. Víte, co se vlastně děje, když spíte? Následující fakty vás možná překvapí.

11.05.2019
Historie matrace - věděli jste, že...

Bez matrace si dneska život nedokážeme představit. Hraje totiž nenahraditelnou úlohu při spánku a používáme ji každý jeden den na odpočinek. Od její kvality závisí pohoda a dokonalý odpočinek v průběhu noci. Výrobci se doslova předbíhají v nabídce matrací a vybrat si tu správnou vyžaduje dostatek času i pozornosti.

 

03.04.2019
Co by se stalo, kdybyste nespali 11 dní? Několik šokujících experimentů z minulosti

Jak už všichni určitě víte, spánek je pro naše tělo neuvěřitelně důležitý. Zdravý dospělý člověk by měl spát 7 - 8 hodin, děti by si měly pospat ještě o něco déle. Spánek není jen o tom, aby si vaše tělo odpočinulo, a načerpalo nové síly. Mozek právě v tom čase podstupuje “úklid” a regeneruje se nám nervový systém. Co se může stát, kdybyste tuto, pro mnoho lidí oblíbenou činnost, na delší čas vynechali?

28.03.2019
Online fórum: Jakou matraci? Otázky a odpovědi

Rádi poradíme všem, kteří si chtějí vybrat novou matraci nejen podle ceny, ale na základě relevantních informací. Na internetu jsme prošli různá fóra a přinášíme Vám odpovědi na časté dotazy.

17.06.2015
567