Nakupujte kvalitní matrace

Výběr kvalitní matrace je jedním ze základních předpokladů našeho klidného a zdravého spánku. Stejně jako v jiných oblastech došlo i při výrobě matrací k velkému pokroku. V nabídce se objevilo velké množství inovací a zákazník dostal možnost volby. 

Příjemné a kvalitní matrace

Řada vědeckých prací potvrdila význam zdravého a kvalitního spánku pro naše zdraví. Náš ničím nerušený spánek by měla v první řadě podporovat kvalitní matrace. Během spánku se naše mysl i tělo regeneruje, tedy odpočívá a čerpá nové síly na další den. Kvalitní matrace přispívají k plnohodnotnému spánku.

Před výběrem matrace bychom si měli ujasnit, jaký typ matrace pro nás bude optimální. Kvalitní matrace je investice do našeho zdraví.

Latexové matrace představují jedinečné pohodlí

Latexové matrace patří k velmi oblíbeným moderním matracím. Vynikají díky řadě předností, které přispívají k našemu dokonalému spánku. V porovnání s ostatními matracemi představují nejvyšší komfort.

Další výhodou je jejich vysoká nosnost a dlouhá životnost. Vynikají výbornou elasticitou a tvarovou stálostí. Jejich ortopedické vlastnosti jsou jednou z hlavních podmínek našeho zdravého spánku. Latexové matrace splňují všechny nároky na kvalitní matrace, pořídíte je ve všech standardních i atypických rozměrech, například matrace 120 x 200 cm nebo matrace 100 x 200 cm.

Matrace pro děti a mládež

Kvalitní dětské matrace přispívají ke zdravému a klidnému spánku našich nejmenších. Dětské matrace by měly být o něco tvrdší a položené na roštu, aby mohly dostatečně větrat.

Správné odvětrávání a možnost sundání a praní potahu přispívají k optimální hygieně dětského lůžka.

Antidekubitní matrace

Antidekubitní matrace se řadí do kategorie zdravotních matrací. Poskytují ochranu proti vzniku dekubitů, tedy proleženin. Mají výraznou schopnost rozložení váhy na celou plochu matrace. Riziko proleženin se tak podstatně snižuje.

Tento typ matrací je vhodný pro každého, kdo shání kvalitní zdravotní matraci. Doporučuje se zejména jako prevence vzniku dekubitů osobám dlouhodobě ležícím ze zdravotních důvodů.

Klasické pružinové matrace

Stále oblíbené jsou klasické pružinové matrace. Řadí se k levnějším matracím, ale v nabídce jsou také luxusní pružinové matrace. Kvalitní pružinové matrace přispívají ke kvalitě spánku.

 

TIP: Víte, jaký je rozdíl mezi pružinovou a taštičkovou matrací?

Google+